KARIKKO

KARIKKO
KARIKKO
KARIKKO
KARIKKO
KARIKKO

Ainutlaatuisen luonnollisesti uivaa viehettä, niin kuin Karikko, ei voi koskaan valmistaa massatuotantona.

Karikko-vaapuilla voitetaan jatkuvasti kalastuskilpailuja. Yksi tärkeimmistä syistä on vieheiden voimakaspotkuinen, mutta luonnollinen uinti, joka houkuttelee kalan iskemään kauempaakin.

Karikko-vaaput kehitettiin 1980-luvulla. Ne saavuttivat nopeasti mainetta paitsi saalistavuudellaan, myös kestävyydellään. Terävähampaisia haukia ja kuhia kilpakalastaessa vieheen uintiominaisuuksien säilyminen on tärkeää. Vaikka kalan hampaat rikkoisivat uistimen pinnan, Karikon solumuovirunko ei vety, vaan säilyttää herkän ja luonnollisen, puuvaappumaisen uintiliikkeensä. Uudet värimallit Karikko-uistimiin tulevat suoraan kilpakalastajilta.
 

KARIKKO

 

Kalanpyynti Karikko-vaapuilla

 


Karikko-vaaput ovat kalastajan luotettuja kumppaneita, jotka avaavat oven vedenalaiseen maailmaan. Niiden suunnittelussa yhdistyvät vuosien kokemus ja tinkimätön laatu. Tämä takaa sen, että jokainen vaappu on tehokas työkalu kalanpyyntiin. Niiden sujuva liike ja houkutteleva ulkonäkö houkuttelevat kuhat ja muut petokalat iskemään mahdollisimman usein. Karikko-vaaput ovat todettu toimiviksi vaihtoehdoiksi varsinkin kuhan ja hauen kalastuksessa.

 

 

Laaja Värivalikoima - Vedenalaisen Maailman Taidegalleria

 


Värit ovat olennainen osa vaapun houkuttelevuutta. Siksi tarjoamme laajan värivalikoiman, joka on kuin vedenalaisen maailman taidegalleria. Jokainen väri on huolellisesti valittu ja testattu varmistaaksemme sen tehokkuus eri kalastusolosuhteissa. Olitpa sitten kalastamassa kirkkaissa järvivesissä tai sameissa jokivesissä, meiltä löytyy vaappu jokaiseen tilanteeseen.

 

Uistin - Kauneus ja Käsityön Taidonnäyte

 


Uistin on enemmän kuin kalastusväline – se on taiteen ja käsityön taidonnäyte. Jokainen yksityiskohta on huolella viimeistelty, jotta se olisi sekä kaunis että toimiva. Käyttämämme materiaalit ovat huippuluokkaa ja kestäviä, varmistaen uistimen pitkän käyttöiän. Näin voit luottaa siihen, että jokainen kalareissu on mahdollisuus saada se seuraava suuri saalis.

 

 

Kuha - Järven Aarre, jota tavoittelemme

 


Kuha on järven aarre, jonka tavoittaminen vaatii sekä taitoa että oikeat työkalut. Vaappumme on suunniteltu varsinkin juuri kuhan ja hauen kalastukseen. Niiden liike ja värit houkuttelevat kuhan piilostaan ja saavat sen iskemään. Laadukas materiaali ja käsityö varmistavat, että jokainen vaappu kestää kuhan voimakkaat iskut ja taistelun veneen vierellä.

Yrityksemme pyrkii tarjoamaan kalastajille parhaat välineet menestyksekkääseen kalastukseen. Vaaput ja uistimet ovat intohimomme, ja uskomme että ne ovat avain onnistuneeseen kalareissuun. Luota meihin ja anna vaappujemme viedä sinut seuraavalle unohtumattomalle kalastusseikkailulle.