Sopimusehdot « Takaisin

Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Suomen Uistin Oy, (yritystunnus 2453431-4)

Toimitamme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille toimitusosoitteisiin Suomessa. Otathan erikseen yhteyttä jos haluat tilata tuotteita ulkomaille. 

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Suomen Uistin pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Mahdolliset hinnan-  ja toimituskulujen muutokset koskevat vain muutosten voimaantulon jälkeen tehtäviä tilauksia.
 

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Voit tilata verkkokaupan tuotteita internetin välityksellä osoitteesta www.suomenuistin.fi. Kohdasta osto-ohjeet löydät tarkemmat ohjeet verkkokaupan selailuun ja tilauksen tekemiseen.

Vahvistamme jokaisen tilauksen sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tehdessäsi tilauksen verkkokaupasta sitoudut voimassa oleviin verkkokaupan toimitusehtoihin.
 

Toimitusaika

Verkkokaupan tuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 3–5 vrk.

 

Toimitustapa ja toimituskulut

Kaikki Suomen Uistimen verkkokaupan tilaukset toimitetaan postin kautta.

Tilauksen koosta riippuen tilaus lähetetään kirjeenä suoraan toimitusosoitteeseen tai pakettina lähipostiisi. Paketin kulkua voit seurata Postin lähetystenseurannasta osoitteesta http://www.posti.fi/lahetystenseuranta/ syöttämällä kenttään seurantakoodisi.

Toimituskulut ovat tilauksen koosta riippumatta 4 €. 

 

Maksaminen

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan aina tilauksen yhteydessä.

Käytämme Klarnaa kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että saatamme siirtää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, kun kaupan ostotapahtuma on ladattu, jotta Klarna voi hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Voit lukea lisää Klarnasta täältä.

Klarnan asiakaspalvelun tavoitat täältä.

 

Palauttaminen

Vekkokaupan asiakkaana sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Jos haluat palauttaa tuotteen, liitä palautuksen mukaan yhteystietosi, pankkitilisi numero sekä kopio alkuperäisestä tilausvahvistuksesta.

Tuotteiden palautusosoite on:

Suomen Uistin
Äkeentie 1
17200 Vääksy

Kun palautus on käsitelty ja hyväksytty, palautamme tuotteesta maksamasi summan vähennettynä palautuskuluilla pankkitilillesi.

Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama kuin asiakaspalautus. Paketti katsotaan noudetuksi, kun kuljetusliikkeen seurannassa näkyy kuittaus paketin vastaanottamisesta. Veloitamme 10 euron käsittelykylun sellaisista tilauksista, joita ei ole noudettu kuljetusliikkeen antaman säilytysajan puitteissa.


Ongelmatilanteet toimituksessa

Jos sinulle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, ilmoita virheestä osoitteeseen info@suomenuistin.fi. Ilmoitus virheestä tulee tehdä viipymättä vastaanotettuasi tuotteen.

Jos paketti on vioittunut postissa, tee välittömästi reklamaatio postiin.
 

Muuta

Suomen Uistin pidättää oikeuden muuttaa verkkokaupan toimitusehtoja. Asiakkaana sinun tulee tutustua voimassa oleviin toimitusehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

Käsittelemme kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti.